Circus huren?
Circus Salto zorgt voor een topdag

Circus huren? Circus Salto regelt het voor u! Onze professionele artiesten zorgen voor een onvergetelijke voorstelling en een dag om nooit meer te vergeten.

Het circus kan overal worden opgebouwd en we passen de voorstelling aan op uw publiek. Ook helpen wij u graag met het vinden van de juiste locatie en het regelen van de benodigde vergunningen.

Doordat wij alles in eigen beheer hebben, kunnen we scherpe prijzen aanbieden.

Uw festival, evenement, zorginstelling of winkelcentrum wordt omgetoverd tot een echte circuslocatie en wij zorgen ervoor dat uw bezoekers een topdag beleven!
tentverhuur

Circus Salto geeft shows voor

Onze eigenaar Sander heeft veel ervaring in het onderwijs en weet als geen ander hoe hij kinderen aan het lachen kan maken. Dat is ook de reden dat Circus Salto dé topfavoriet is als het gaat om circusvoorstellingen voor kinderen!

Als u op zoek bent naar een spectaculaire show voor de hele familie op uw festival of evenement, dan bent u bij Circus Salto aan het juiste adres! Onze prachtige roodgele circustent is dé eyecatcher op uw terrein en trekt van ver al de aandacht van uw bezoekers. Onze voorstelling zit boordevol muzikale optredens, spectaculaire acts en sprankelende humor waardoor uw publiek helemaal kan wegdromen.

Bij Circus Salto verzorgen wij regelmatig succesvolle optredens bij zorginstellingen voor ouderen. Het publiek staat bij deze voorstellingen centraal en wij zorgen ervoor dat iedereen zich betrokken voelt. Clown Sander is een specialist in improvisatie en heeft een unieke wisselwerking met het publiek. Zo betrekt hij ouderen bij de voorstelling en zorgt hij ervoor dat mensen met een handicap helemaal loskomen.

Het Circus Salto beschikt over verschillende tenten die vlakbij de instelling worden opgebouwd. Wij maken het circus toegankelijk voor rolstoelen en bedden en hebben comfortabele stoelen voor het publiek. En natuurlijk is de hele familie van harte welkom om mee te genieten van onze voorstellingen.

Wilt u uw buurtgenoten verrassen met een onvergetelijke middag in onze circustent? Wij bouwen onze tent op bij uw feestterrein en geven een spetterende voorstelling voor jong en oud. En wilt u nog even nagenieten met elkaar? Geen probleem! Onze tent is beschikbaar voor een aansluitend feest, waarbij wij zorgen voor alle voorzieningen zoals zitplekken, muziek, licht en de tap. Zo kunt u met z’n allen samen feesten en napraten over de geweldige voorstelling die u net hebt gezien! De mogelijkheden zijn groot, dus neem contact op om ze te bespreken.

Stelt u zich eens voor: uw klanten lopen naar uw winkel en zien al van veraf onze prachtige circustent stralen. Rondom de tent hangen uw banners en beachflags, waardoor de tent nog meer opvalt. Wij ontvangen uw klanten hartelijk en geven ze een feestelijke familievoorstelling waar ze van kunnen genieten. En weet u wat het mooiste is? Wij kunnen ook de publiciteit, het reclamemateriaal en de vergunningen voor u verzorgen! Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar en kunt u zich volledig focussen op uw winkel en uw klanten.

Een circus huren maakt van uw feest een festijn!

Wij brengen de authentieke circuservaring naar uw evenement. Uw publiek geniet van jongleerkunsten, spectaculaire acrobatiek, magische goocheltrucs en de hilarische clownsact van clown Sander.

Maak uw evenement nog specialer met het inhuren van Circus Salto. Onze professionele topartiesten stralen op uw evenement en zorgen voor een onvergetelijke middag.

Een circus huren betekent een topdag voor jong en oud. Iedereen geniet van het circus en gaat naar buiten met een glimlacht op het gezicht.

Alles voor een onvergetelijke dag

Professioneel circus

Circus Salto is een professioneel circus met artiesten uit binnen- en buitenland. Elk jaar wordt er een nieuwe show geproduceerd met nieuwe artiesten. Mede daarom wordt Circus Salto jaarlijks door festivals geboekt.

Flexibel

Circus Salto is flexibel in te zetten. Bij festivals worden vaak meerdere korte shows gegeven maar op scholen en instellingen vaak een complete show van 60 tot 90 minuten. Samen met u kijken we naar de beste invulling.

Alles goed geregeld

Wij regelen alle vergunningen, logistieke voorzieningen en de facilitaire zaken. Door onze jarenlange ervaring bent u op alles voorbereid. Is het bijvoorbeeld slecht weer op de dag van uw evenement? Wij regelen vloeren en kachels, zodat uw publiek onverminderd geniet van de voorstelling.

Twintig jaar ervaring

Circus Salto is de kinderdroom van Sander Balk. Met inmiddels meer dan twintig jaar ervaring als artiest, pr-medewerker, tourmanager, regisseur en producent zorgt hij dat élk evenement slaagt. Het doel: een tevreden publiek en een tevreden organisatie.

Circus inhuren met of zonder tent

Circus Salto bezoekt uw evenement met de sfeervolle rood-gele circustent, met een capaciteit van maximaal 250, 300 of 800 zitplaatsen.

Ook treden we op in de open lucht. Met een piste, rode bankjes en decoratiehekken veranderen wij elk plein of grasveld in een openlucht-circus. Ook worden er indoorvoorstellingen verzorgd in sporthallen, theaters, aula’s en iedere denkbare ruimte.

Bij een goede organisatie is het mogelijk om de investering van het inhuren van het Circus geheel terug te verdienen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

tentverhuur

Uw evenement, onze circustent

Vanaf € 2000,-

Een spectaculaire show in een échte circustent, met alles erop en eraan. Uw gasten komen binnen en raken vanaf het eerste moment in de ban van het circus.

tentverhuur

Vele extra’s maken uw feest compleet

Prijs op aanvraag

Wij zorgen voor een volwaardige aankleding op basis van wat úw publiek wil. Een springkussen, suikerspinkraam, popcornstand en nog veel meer.

tentverhuur

U regelt het podium, wij doen de rest

Prijs op aanvraag

Uw evenement, onze artiesten. Elke gymzaal, feesttent of aula wordt door ons omgetoverd tot een waar circustheater!

De genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Een vrijblijvende offerte

Ontdek wat het kost om uw gasten te laten genieten van de feestelijke familievoorstelling van Circus Salto!

Dáárom Circus Salto op uw evenement

Echt circus in een tent van 200 tot 800 zitplaatsen
Ook mogelijk in uw zaal, sporthal of iedere andere denkbare locatie
Breed inzetbaar
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
(graag indien bekend aantal toeschouwers/ deelnemers/ leerlingen en locatie doorgeven zodat wij uw aanvraag zo goed mogelijk kunnen behandelen)