Circustent huren bij Circus Salto

Een circustent huren kan eenvoudig bij Circus Salto. Bent u op zoek naar een unieke accommodatie voor uw bijeenkomst of feest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij ons huurt u namelijk een circustent voor allerlei activiteiten.

Wij zorgen ervoor dat de tent op de startdag van uw evenement wordt opgebouwd en dat deze is voorzien van alle benodigde faciliteiten. Zo bieden we een pakket op maat, inclusief stroom, water, zitplekken, (sta-)tafels, kraampjes met popcorn/suikerspinnen en springkussens voor de allerkleinsten.

Circustent huren

Voor elke toepassing een geschikte tent

Een circustent is perfect voor:

Bruiloften
Dorpsfeesten
Familiefeesten
Live-optredens
Recepties
Congressen en seminars
Bijeenkomsten
Theatervoorstellingen
Bruiloften
Recepties
Dorpsfeesten
Familiefeesten
Bijeenkomsten
Live-optredens
Theatervoorstellingen
Congressen en seminars

Verhuur Circustenten door Circus Salto

 • Professionele circustenten
 • Op elke locatie op te bouwen
 • Ruimte voor 700 bezoekers
 • Al vanaf € 1000.

“We hebben het vijftigjarig bestaan van de speeltuinvereniging gevierd met een feest in een circustent. Er werd met de ons meegedacht, zodat de middag en avond op een relaxte manier konden verlopen. Wij vonden de samenwerking geweldig!”

Een complete verhuurder van Circustenten

Alles voor een topdag

Bent u op zoek naar iemand die u kan adviseren over de praktische kant van het huren van een circustent? Dan kunt u bij ons terecht!
Circus Salto heeft meer dan 25 jaar ervaring met de organisatie van evenementen en kent de mogelijkheden van de circustenten. Sander staat u graag bij met advies en helpt bij het aanvragen van eventueel benodigde vergunningen. Samen zorgen we voor een geslaagd event!

Alle faciliteiten geregeld

Bent u op zoek naar aanvullende faciliteiten voor uw evenement? Dan kunt u bij ons terecht! Naast het verhuren van circustenten, bieden wij namelijk ook een breed assortiment aan faciliteiten. Denk daarbij aan statafels, zitplaatsen, stoelen, tafels, zitbanken, feesttafels, bankjes, vloeren, geluidsinstallaties, lichtsets, rode lopers, decoratiehekken, podium, popcorn- en suikerspinmachines, springkussens, circusdecoraties en kachels.

Ontmoeting in een unieke sfeer

Wilt u een unieke sfeer toevoegen aan uw evenement? Dan zijn onze circustenten de perfecte keuze! Met hun ronde vorm, kleurige uitstraling en sfeervolle lampjes zorgen ze voor een bijzondere sfeer op uw evenement. Onze circustenten kunnen worden geschakeld, zodat er een aaneengesloten tentencomplex ontstaat. Hierdoor bieden wij capaciteit voor honderden gasten.

Veiligheid staat voorop

Als u een circustent bij ons huurt, kunt u er zeker van zijn dat deze voldoet aan de nationale eisen op het gebied van brandveiligheid. Al onze tenten zijn namelijk voorzien van een keurmerk en uitgerust met brandblussers, nooduitgangen, rookmelders en een veiligheidspakket bestaande uit noodverlichting en EHBO-koffers. Veiligheid staat voorop en daarom doen we er alles aan om uw evenement veilig te laten verlopen. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw feest of bijeenkomst in onze circustenten!

Blikvanger

Onze prachtige roodgele circustenten zijn echte blikvangers op elk evenement. Wij beschikken over circustenten in verschillende formaten, zodat wij op elke plek een sfeervolle locatie kunnen bieden.

Wij beschikken over ruime ervaring met het organiseren van evenementen, inclusief het regelen van vergunningen en de promotie. Wij denken mee en begeleiden uw organisatie op een professionele manier.

Grote of kleine circustent huren? Tenten in verschillende maten

Voor elk evenement en voor elk budget hebben we een tent op maat. Wat kost een circustent huren? Neem contact op voor de prijzen.

CIRCUSTENT 12 x 17 METER

De ovale circustent waarmee Circus Salto is begonnen. De rode en gele strepen zorgen voor een feestelijk gevoel: hier is het gezellig!

Tent 12 bij 17 meter buitenkant
 • Lichtdoorlatend
 • Standaard uitgerust met prikkabel in de tent tbv sfeerverlichting, noodverlichting en brandblussers
 • Opbouw mogelijk zonder verankering in de grond
 • Capaciteit staand: ca. 300 personen
  (afhankelijk van de opstelling)
 • Capaciteit zittend: ca. 275 personen
  (afhankelijk van de opstelling)

THEATERTENT 16 METER ROND

Onze luxe tent is de perfecte accommodatie voor elke gelegenheid. De tent kan worden verduisterd en heeft een professionele lichtinstallatie.

Circus Salto
 • Verduisterde circustent
 • Professionele licht- en geluidsinstallatie
 • Sfeerverlichting
 • Opbouw mogelijk zonder verankering in de grond
 • Capaciteit staand: ca. 400 personen
  (afhankelijk van de opstelling)
 • Capaciteit zittend: ca. 350 personen
  (afhankelijk van de opstelling)

Aankleding van de tent

Onze circustenten kunnen geheel worden aangekleed in de sfeer van uw evenement. Hiervoor beschikken wij over een groot aantal decoratieve materialen. Bespreek uw wensen en gedachten met ons en samen komen wij tot een unieke aankleding, die helemaal in lijn is met uw doel of thema.

 • Sfeerverlichting
 • Rode lopers
 • Decoratief hekwerk
 • Prikkabels
 • Verchroomde afzetpaaltjes en bijhorende koorden
 • Uitgifte- en ontvangstbalies
 • Circusbeelden
 • Circushekken
 • Panelen met circusschilderijen
 • Klassieke circusentree

Veelgestelde vragen over een circustent huren

De prijs van een circustent huren hangt af van de benodigde capaciteit, hoe lang de tent wordt gehuurd en waar in het land we de tent gaan opbouwen. De prijs is maatwerk, maar we kunnen wel zeggen dat onze tentverhuur altijd scherp is geprijsd. Hoe scherp? Neem contact op voor een offerte.

De circustent kan op elke locatie worden geplaatst. Wij zorgen dat de circustent bij de start van het evenement is opgebouwd en naar wens is voorzien van alle benodigde faciliteiten. Hierbij bieden we een pakket op maat, inclusief bijvoorbeeld stroom, water, zitplekken, (sta-)tafels, kraampjes met popcorn/suikerspinnen en springkussens voor de allerkleinsten.

Onze ovale circustent heeft capaciteit voor circa 300 gasten (afhankelijk van de opstelling). De luxe theatertent biedt ruimte voor circa 400 gasten. Door de twee tenten geschakeld te plaatsen, ontstaat een circustentencomplex met ruimte voor 700 gasten.

We verhuren verschillende circustenten, van de kleine pagodetent (geschikt als garderobe of ontvangsthal) tot de grotere circustenten geschikt voor 300 en 400 bezoekers. Bekijk ons aanbod en neem gerust contact op voor meer informatie.

Onze circustenten zijn uitermate geschikt voor:

– Bruiloften
– Dorpsfeesten
– Familiefeesten
– Live-optredens
– Recepties
– Congressen en seminars
– Bijeenkomsten
– Theatervoorstellingen

Een vrijblijvende offerte

Ontdek wat het kost om uw gasten te laten genieten van de feestelijke familievoorstelling van Circus Salto!

Dáárom Circus Salto op uw evenement

Echt circus in een tent van 200 tot 800 zitplaatsen
Ook mogelijk in uw zaal, sporthal of iedere andere denkbare locatie
Breed inzetbaar
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
(graag indien bekend aantal toeschouwers/ deelnemers/ leerlingen en locatie doorgeven zodat wij uw aanvraag zo goed mogelijk kunnen behandelen)