Workshop circus:
Doe mee met het Circus!

Circus Salto is specialist op het gebied van Circusworkshops.
Jong en oud kan diverse circustechnieken uitproberen zoals:

  • Balanceren op een loopbal, de rola rola, eenwielfiets, loopton en het strakke koord
  • Jongleren met ballen, kegels en ringen
  • Menselijke piramides bouwen
  • Diabolo en de draaiende bordjes
  • Voor de allerkleinsten zijn er hobbelpaardjes

De Circusworkshops worden begeleid door professionele en ervaren circusdocenten die naast circuservaring ook veel ervaring hebben in het overbrengen van de circustechnieken.

De Circusworkshops zijn geschikt als:

Actieve attractie op evenementen en festivals
Als onderdeel van een familiedag of kinderdag op uw bedrijf of instelling
Als onderdeel bij sportdagen of straatspeeldag
Ter vervanging of aanvulling van de spelletjesmiddag op dorpsfeesten en wijkfeesten

De Circusworkshops zijn een ideale aanvulling op de volgende voorstellingen:
Circus Salto
Clown Sander
Circus-entertainer Sander

De Circusworkshop als actieve attractie op evenementen

U bent van harte welkom om deel te nemen aan onze circusworkshops. In onze piste kunt u alle circustechnieken uitproberen onder begeleiding van ervaren circusdocenten. Kinderen kunnen zelfs een kort optreden geven tijdens de workshop.

Onze circusworkshop wordt gegeven in een echt circusdecor, inclusief artiesteningang, piste, circuskleed en bankjes voor ouders om van hun spelende kinderen te genieten. Op de achtergrond hoort u vrolijke circusmuziek. Als u de voorkeur geeft aan een sfeervolle rood-gele circustent, is dat ook mogelijk.

Voor grote en kleine groepen

Wilt u grote groepen kinderen of volwassenen laten kennismaken met circustechnieken, dan bieden wij circusworkshops aan in circuitvorm. Hierbij maken deelnemers in groepen kennis met verschillende circustechnieken onder begeleiding van onze circusdocenten. De workshop start met een introductievoorstelling en wordt afgesloten met een kort optreden door enkele deelnemers of door Sander en de artiesten van Circus Salto.

Als u uw eigen begeleiders of vrijwilligers wilt inzetten, krijgen zij vooraf een korte introductie. Bij technische onderdelen zoals acrobatiek, balanceren en jongleren bieden onze circusdocenten extra begeleiding.

Van een paar uur tot een hele dag

Bent u op zoek naar een unieke activiteit voor een familiedag of personeelsvereniging, dan bieden wij ook de mogelijkheid om in één dag of een paar uur een eigen circusvoorstelling in te studeren. Zowel kinderen als volwassenen kunnen binnen korte tijd een circusact leren en deze laten zien aan het einde van de dag. Dit versterkt de teamgeest en is bovenal een leuke manier om samen te werken en plezier te hebben.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen bij Circus Salto!