De feestelijke familievoorstelling van Circus Salto

Circus Salto presenteert een feestelijke familievoorstelling met spetterende jongleerkunsten, spectaculaire acrobatiek, magische goocheltrucs, vertederende eenden, een hilarische buikspreekact en natuurlijk de sprankelende clownerie van Clown Sander.

De voorstelling kenmerkt zich door het enthousiasme van de artiesten en medewerkers. Het publiek voelt zich bij binnenkomst van het terrein gelijk welkom.

Kinderen mogen vooraan plaatsnemen zodat ze goed zicht hebben op de piste. De kleinschaligheid is uniek en tijdens de voorstelling ontstaat een magische interactie tussen publiek en artiesten waardoor een bezoek aan Circus Salto een onvergetelijke belevenis wordt.

Meerdere voorstellingen

Circus Salto kan meerdere voorstellingen achter elkaar verzorgen. De tijdsduur kan variëren van 20 tot 120 minuten. Samen met de klant zorgen we voor de meest geschikte invulling toegespitst op het evenement. Zo worden op festivals en publieksevenementen meerdere korte shows van 30 minuten verzorgd. En op scholen, verzorgingshuizen en dorpsfeesten geven wij vaak één of twee shows van 60 minuten. Niet voor niets is Circus Salto vast onderdeel van vele grote en kleine evenementen.

Circus Salto is uitermate geschikt voor

  • scholen
  • festivals
  • dorps-, wijk- of stadsfeesten
  • verzorgingshuizen
  • winkelcentra
  • peuterspeelzalen of kinderopvang

Bij ons kunt u een circustent huren of het hele circus laten optreden op uw school of evenement. Ook organiseren we een circus op school, waar de ouders in het publiek zitten en de leerlingen een act instuderen én opvoeren.

Het Circus kan ook in de open lucht optreden. Op een plein of grasveld wordt het Circusdecor opgebouwd compleet met piste, rode bankjes, decoratiehekken. Ook worden er indoorvoorstellingen verzorgd in sporthallen, theaters, aula’s en iedere denkbare ruimte.

Tent festival
Clown Sander