Circus Salto als ‘schoolreisje’

Bent u op zoek naar een alternatief voor het standaard schoolreisje? Kies dan voor Circus Salto! Zo voorkomt u een dure busreis, want het Circus Salto komt gewoon naar uw school toe en alle klassen doen mee. Onder begeleiding van de artiesten van Circus Salto studeren leerlingen een circusact in waarmee ze optreden in de sfeervolle tent van Circus Salto!

Wij verzorgen een dagvullend programma met ons Circusproject ‘Doe mee met het Circus’. Hierbij leren de kinderen een circusact instuderen en voeren deze op voor hun ouders in een échte circustent. Zo maken ze van hun schoolreisje een onvergetelijke dag vol plezier en spektakel!

Circus Salto heeft naast workshops een aanvullend programma

De kinderen zijn de hele dag in actie met de circusworkshops en het instuderen. Onze suikerspinnen en popcorn maken het Circusfeest helemaal compleet. Vraag naar de mogelijkheden.

Zeer geschikt voor alle leerlingen van alle groepen. Groep 7 en 8 kan zelfs in de Circustent slapen als alternatief voor het schoolkamp. Alles dichtbij huis en het scheelt u veel geregel.