Solo kindershows Sander

Circus Salto is de waar geworden kinderdroom van Sander Balk. Als ‘Mister Salto’ regelt hij alles voor het Circus, maar Sander is met zijn enthousiasme en scherpe humor een entertainer ‘Pur Sang’. Naast de voorstellingen met Circus Salto presenteert Sander twee spetterende kindershows voor kinderen van alle leeftijden. Ideaal voor scholen en instellingen.

De optredens van Sander zijn voor de kinderen een onvergetelijke belevenis, maar Sander ondersteunt ook bij praktische zaken zoals het in en uit de zaal gaan van de groepen kinderen.

Het is ook mogelijk om naast een voorstelling van Sander ook Circusworkshops te organiseren waarbij de kinderen allerlei Circustechnieken mogen uitproberen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Circus Salto Sander Balk buikspreekact

Clown Sander

Magische goocheltrucs, spetterende jongleercapriolen en hilarische buikspreekkunsten zijn de ingrediënten van de sprankelende kindershow van Clown Sander. Hij en zijn brutale buikspreekvogel Charlie zijn de ludieke ‘partners in crime’. Clown Sander heeft vaak de hulp nodig van de kinderen en de show zit dan ook boordevol interactie.

Circus-entertainer Sander

In deze show zitten eigenlijk dezelfde onderdelen als de show van Clown Sander, maar dan in een iets andere verpakking die meer geschikt is voor de bovenbouw. De toon en de snelheid van de show is toegespitst op deze groep kinderen. Hij weet hen op deze manier te ‘pakken’, zeker wanneer hij met zijn scherpe humor soms de spot heeft met het ‘gezag’ van de leerkrachten… 😉

In combinatie met de shows van Sander kunnen er Circusworkshops worden verzorgd. Bij de Circusworkshops mogen de kinderen per klas/ groep of in kleinere groepen allerlei Circustechnieken uitproberen zoals ballopen, jongleren, draaiende bordjes, eenwielfietsen, tonlopen, balanceren en diabolo. De groepen rouleren volgens een circuitmodel langs de verschillende onderdelen. Elk groepje wordt begeleid door een leerkracht of hulpouder die met de groep mee rouleert. Vooraf krijgen de begeleiders een korte instructie van Sander. Tijdens de workshops houden Sander en/of zijn collega(‘s) het wisselen van de groepen in de gaten en geven extra ondersteuning. De tijdsduur is helemaal afhankelijk van het aantal leerlingen en groepen. Met de Circusworkshops maakt u het feest helemaal compleet.

Naar wens van de opdrachtgever kunnen voorstellingen in tijdsduur variëren van 30 tot 50 minuten. Voor de onder- en middenbouw vaak als Clown Sander en daarna als allround Circusentertainer voor de bovenbouw. Samen zoeken we naar de beste invulling van uw festiviteit. Ook bekijken we samen de beste indeling van de zaal, aanvangstijden etc..

We streven er altijd naar om alles goed en veilig te laten verlopen zodat iedereen zich er goed bij voelt en een feestelijke dag heeft!

Over Sander

Als kind droomde Sander van het Circus… Na het succesvol afronden van de PABO (Leerkrachtopleiding Basisonderwijs) ging hij met het Circus op reis maar tijdens de winterpauze werkte hij als leerkracht in zowel het regulier als speciaal onderwijs. Met die ervaring weet hij haarfijn in te spelen op de reacties van jong en oud. Die magische interactie maakt iedere show tot een unieke belevenis. Lees meer over Sander door HIER te klikken.

Prijzen

Al onze opdrachten zijn maatwerk en er wordt altijd een offerte op maat gemaakt. Wij hanteren de volgende staffelprijzen als indicatie.

  • 1 kindershow (Clown of Circusentertainer) 50 minuten: 375 Euro excl. 9% BTW
  • 2 kindershows (Clown en/of Circusentertainer) van 45 minuten : 500 Euro excl. 9% BTW
  • 3 kindershows (Clown en/of Circusentertainer) van 45 minuten: 600 Euro excl. 9% BTW
  • 4 kindershows (Clown en/of Circusentertainer) van 40 minuten: 700 Euro excl. 9% BTW

De prijzen voor de workshops zijn afhankelijk van het aantal leerlingen, groepsgrootte en algehele planning. Neem contact op voor het vragen van een offerte!

Let op: binnen een straal van 100 kilometer vanaf Sneek: GEEN REISKOSTEN! Daarbuiten rekenen wij 30 Eurocent per kilometer.